FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Radovi Brukete&Žinića u godišnjacima "Graphisa"

ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Sedam radova hrvatske agencije zaoglašavanje Bruketa&Žinić uvršteni su u godišnjake Graphisa, jednog odnajznačajnijih svjetskih časopisa na području dizajna i vizualnihkomunikacija, za 2005. godinu.
ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Sedam radova hrvatske agencije za oglašavanje Bruketa&Žinić uvršteni su u godišnjake Graphisa, jednog od najznačajnijih svjetskih časopisa na području dizajna i vizualnih komunikacija, za 2005. godinu.

Svake godine Graphis objavljuje godišnjake za područja dizajna, oglašavanja, interaktivnog dizajna i fotografije, ističu iz Brukete&Žinića.

U Graphis Advertising 2005. tako su, nakon stroge selekcije, uvrštena tri rada - TV oglasi Wooferi, Radija 101; novinski oglas Sretan Uskrs i oglasi Dobra hrana rađeni za Podravku.

Graphis Annual Reports 2005. uvrstio je godišnje izvješće tvrtke Adris te godišnje izvješće Podravke Tajna dobre kuhinje.

Graphis Posters 2005. među najbolje je uključio plakat Rijekih ljetnih noći, kojim je najavljen novi kulturni ljetni festival.

U Graphis Interactive Design 2005. ušla je web stranica Je*sa, koja je, kao i image kampanja, osmišljena za lanac trgovina obućom Jegerstar.

Graphis je od 1944. godine, kada je prvi put izašao u Švicarskoj, izrastao je u autoritet na području vizualnih komunikacija, izgrađujući visoke standarde za izbor najznačajnijih i najutjecajnijih svjetskih radova na području vizualnih komunikacija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙