FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićen višestruki mladi alkoholizirani izgrednik u S. Brodu

SLAVONSKI BROD, 2. svibnja 2005. (Hina) - Pred gostionicom u SlavonskomBrodu jučer je T.Š. (28) u pijanu stanju hicem iz pištolja teško ranio25-godišnjeg P.T.-a koji ga je pokušao spriječiti da vozi u takvustanju, zatim je skrivio prometnu nesreću, pucao u oštećenika unesreći, a pri uhićenju napao je policajca, izvijestio je danasglasnogovornik brodsko-posavske Policijske uprave Franjo Galić.
SLAVONSKI BROD, 2. svibnja 2005. (Hina) - Pred gostionicom u Slavonskom Brodu jučer je T.Š. (28) u pijanu stanju hicem iz pištolja teško ranio 25-godišnjeg P.T.-a koji ga je pokušao spriječiti da vozi u takvu stanju, zatim je skrivio prometnu nesreću, pucao u oštećenika u nesreći, a pri uhićenju napao je policajca, izvijestio je danas glasnogovornik brodsko-posavske Policijske uprave Franjo Galić.

Kako je na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji rekao glasnogovornik PU-a Franjo Galić, T.Š. je na putu kući izazvao prometnu nesreću, a onda u dvorištu obiteljske kuće pucao prema L.Č. (37) oštećenom u nesreći koji je za njim došao pješice, no, na sreću, nije ozlijeđen. Pri uhićenju T.Š. je napao i policijskog službenika.

Kriminalističkom je obradbom utvrđena osnovana sumnja da je počinio dva kažnjiva djela pokušaja ubojstva te kažnjiva djela napada na službenu osobu i nedopuštena držanja oružja i eksplozivnih tvari

Naime, pretragom njegove obiteljske kuće i vozila pronađena je automatska puška i 22 komada streljiva koje je ilegalno držao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙