FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Navijački izgredi u Beogradu, 27 ozlijeđenih

BEOGRAD, 24. travnja 2005. (Hina/Reuters) - U navijačkim izgredima nasubotnjem derbiju nogometnog prvenstva Srbije i Crne Gore izmeđuCrvene zvezde i gostujućeg Partizana ozlijeđeno je 27 ljudi, od čega12 policajaca.
BEOGRAD, 24. travnja 2005. (Hina/Reuters) - U navijačkim izgredima na subotnjem derbiju nogometnog prvenstva Srbije i Crne Gore između Crvene zvezde i gostujućeg Partizana ozlijeđeno je 27 ljudi, od čega 12 policajaca.

Navijačko divljanje počelo je sredinom drugog poluvremena, kada su se "delije" i "grobari" počeli međusobno gađati sjedalicama koje su isčupali s tribina stadiona. Navijački sukob nastavljen je i nakon susreta, blizu Zvezdinog stadiona. Tom prilikom oštećeno je 15 automobila, među kojima su bila i policijska vozila.

Policija je uhitila 67 izgrednika.

Utakmica je završena neodlučenim rezultatom 1:1, pa je vodeći Partizan sačuvao pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Ovo, međutim, nije posljednji susret Zvezde i Partizana ove sezone. Ova dva kluba sučelit će se i u polufinalu kupa 11. svibnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙