FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: otvoren dijagnostički odjel Opće bolnice

VUKOVAR, 2. svibnja 2005.(Hina) - U povodu 3. svibnja Dana gradaVukovara u vukovarskoj Općoj bolnici svečano je otvoren obnovljenOdjel za dijagnostiku.
VUKOVAR, 2. svibnja 2005.(Hina) - U povodu 3. svibnja Dana grada Vukovara u vukovarskoj Općoj bolnici svečano je otvoren obnovljen Odjel za dijagnostiku.

Osim Odjela za rentgensku, ultrazvučnu i CT dijagnostiku obnovljen je i prostor za centralnu sterilizaciju, praonica rublja i Vila "Knoll" u bolničkom krugu u kojoj je od danas smještena bolnička uprava.

Uz članove Uprave i djelatnika bolnice, gradskih i županijskih vlasti te ratnog ministra zdravstva Andrije Hebranga svečanosti je nazočio i ministar zdravstva Neven Ljubičić.

Najavivši kako će Vlada u iduće tri godine u obnovu i izgradnju vukovarske bolnice uložiti 100 mlijuna kuna, ministar Ljubičić je ocijenio kako se u tijeku više godina nije dostatno ulagalo u vukovarsku bolnicu te da je ova Vlada prepoznala potrebe grada Vukovara.

Istaknuo je kako je država preuzela troškove specijalizacije 21 specijalizanta iz vukovarske bolnice što će, kako je rekao, bitno rasteretiti bolnički proračun.

Također su govorili ravnateljica Opće bolnice dr. Vesna Bosanac i predsjednik Upravnog vijeća bolnice vukovarsko-srijemski župan Nikola Šafer.

Ministar zdravstva Ljubičić i predsjednik Upravnog vijeća Opće bolnice Šafer potpisali su u Vukovaru i ugovor o izgradnji zgrade Poliklinike vukovarske Opće bolnice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙