FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gabrić podnio ostavku na mjesto predsjednika SDP-ova Savjeta za zdravstvo

ZAGREB, 29. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik SDP-ova Savjeta zazdravstvo Nikica Gabrić prošlog je tjedna predsjedniku stranke IviciRačanu podnio ostavku na tu dužnost.
ZAGREB, 29. travnja 2005. (Hina) - Predsjednik SDP-ova Savjeta za zdravstvo Nikica Gabrić prošlog je tjedna predsjedniku stranke Ivici Račanu podnio ostavku na tu dužnost.

Hini je to danas potvrdila SDP-ova glasnogovornica Mirjana Didović, naglašavajući da ostavku mora još potvrditi Glavni odbor SDP-a, što će se, kaže, dogoditi već na sljedećoj sjednici Glavnog odbora, vjerojatno odmah nakon lokalnih izbora.

Povod za ostavku, kako se doznaje, bilo je Gabrićevo nezadovoljstvo činjenicom da je Milan Bandić nositelj, a Zvonimir Šostar kandidat na SDP-ovoj listi za izbore u Zagrebu.

Gabrić se, naime, otvoreno suprotstavio Šostarovoj odluci o smjeni ravnatelja zagrebačke bolnice Sv. Duh Dalibora Krpana, koji je također član SDP-ova Savjeta za zdravstvo.

U stranci se doznaje da bi Gabrićev nasljednik trebao biti onkolog KB Rebro Marino Mrsić, koji je također kandidat na SDP-ovoj izbornoj listi u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙