FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slavonska banka donirala 200.000 kuna vukovarskoj bolnici

VUKOVAR,13. travnja(HINA) - Predsjednik Uprave Slavonske banke d.d.Osijek Ivan Mihaljević uručio je danas ček na iznos od 200.000 kunaravnateljici vukovarske Opće bolnice Vesni Bosanac.
VUKOVAR,13. travnja(HINA) - Predsjednik Uprave Slavonske banke d.d. Osijek Ivan Mihaljević uručio je danas ček na iznos od 200.000 kuna ravnateljici vukovarske Opće bolnice Vesni Bosanac.

Uručujući ček, Ivan Mihaljević je podsjetio kako Slavonska banka, koja posluje u okviru Hypo Alpe Adria Banke, u Vukovaru djeluje od početka povratka Vukovaraca i do sada je, kako je rekao, ta bankarska institucija zadobila povjerenje građana i vukovarskih gospodarstvenika.

Zahvaljujući na donaciji, ravnateljica Opće bolnice Vukovar dr. Vesna Bosanac istaknula je kako će donirana sredstva Slavonske banke bolnica utrošiti na kupnju uređaja i opreme nužne za funkcioniranje bolnice i pružanje kvalitetne bolničke skrbi.

Također je najavila za Dan grada Vukovara, 3. svibnja, otvorenje obnovljene Vile Knoll u kojoj će se ubuduće nalaziti uprava bolnice te početak radova na izgradnji Poliklinike.

(Hina) xzdraz yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙