FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: predstavljen program liste HDZ-a i DC-a

DUBROVNIK, 25. travnja 2005. (Hina) - Pod motom "Bolja budućnost zasve" u Dubrovniku je danas predstavljen izborni program zajedničkeliste HDZ-a i DC-a za Dubrovačko-neretvansku županiju.
DUBROVNIK, 25. travnja 2005. (Hina) - Pod motom "Bolja budućnost za sve" u Dubrovniku je danas predstavljen izborni program zajedničke liste HDZ-a i DC-a za Dubrovačko-neretvansku županiju.

Program su predstavili nositelj liste i kandidat za župana Frano Matušić te predsjednik Županijskog odbora DC-a i 4. kanditat na zajedničkoj listi Nikola Obuljen.

Frano Matušić kazao je kako prednost u programu ima gospodarstvo, u prvom redu smanjenje nezaposlenosti otvaranjem poduzetničkih zona i kreditiranjem poduzetništva putem županijskih programa. Najavio je i dovršetak privatizacije i obnovu hotela te kao preduvjet gospodarskog razvoja izgradnju autoceste do Dubrovnika, mosta Pelješac - Komarna, pristupne ceste do Ploča, nove ceste preko Pelješca, brze ceste Ćilipi - Dubrovnik te mosta Pelješac - Korčula.

Nikola Obuljen najavio je izgradnju središnjeg odlagališta otpada i izgradnju doma umirovljenika u Dubrovniku.

Preduvjet uspjeha HDZ-ove i DC-ove liste jesu ljudi na listi koji su sposobni i znaju kako odgovorno voditi Županiju i izvući je iz sadašnjeg stanja, naglasili su Matušić i Obuljen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙