FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drandić: ovi su izbori presudni za Pulu

PULA, 29. travnja 2005.(Hina) - Nositelj koalicijske liste IDS-a iSDP-a za Gradsko vijeće Valter Drandić na današnjoj je konferenciji zanovinare ustvrdio kako su idući izbori za Pulu presudni jer građani oddviju mogućnosti mogu izabrati koaliciju IDS-a i SDP-a, t.j. političkustabilnost i odgovornu upravu koja će provesti jasan program, ilikaos, neodgovornost i brigu samo za osobne probitke u što su se mogliuvjeriti ove četiri godine.
PULA, 29. travnja 2005.(Hina) - Nositelj koalicijske liste IDS-a i SDP-a za Gradsko vijeće Valter Drandić na današnjoj je konferenciji za novinare ustvrdio kako su idući izbori za Pulu presudni jer građani od dviju mogućnosti mogu izabrati koaliciju IDS-a i SDP-a, t.j. političku stabilnost i odgovornu upravu koja će provesti jasan program, ili kaos, neodgovornost i brigu samo za osobne probitke u što su se mogli uvjeriti ove četiri godine.

"Oni koji nisu četiri godine u Puli riješili ništa, stvorili probleme te zadužili i opteretili grad nanijevši mu velike štete uoči izbora pokušavaju sklopiti ugovore kojima će opteretiti budućnost grada. To je doista nemoralno i sramotno za naš tritisućljetni grad", istaknuo je Drandić. Od sadašnje gradske vlasti zahtijeva da zaustavi i poništi sve natječaje objavljene u zadnjih nekoliko dana te da ne potpisuje ugovore kojima će opteretiti grad.

Dodao je kako je koalicija IDS-a i SDP-a prepoznala očekivanja većine Puljana i nudi konkretan program koji će gradu donijeti novu bolnicu, istarsko sveučilište, novu gradsku kanalizaciju, gradski bazen i nov dom za umirovljenike.

Predsjednik pulskog SDP-a i drugi na koalicijskoj listi Denis Martinčić kazao je kako će koalicija prednost dati uspostavi dobre suradnje s Istarskom županijom. Jer Pula, kako je rekao, "mora zauzeti svoje mjesto i preuzeti odgovornost za razvoj Županije", a ne da kao do sada bude "na rubu razvoja Istarske županije i izvan velikih projekata".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙