FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Marjanu pronađena i spašena nestala starica koja je brala šparoge

SPLIT,28. travnja 2005.(Hina) - Osamdesetdvogodišnja starica, koja seizgubila sinoć na Marjanu, pronađena je i spašena danas oko 14 sati,potvrdio je pročelnik Gorske službe spašavanja Vinko Prizmić.
SPLIT,28. travnja 2005.(Hina) - Osamdesetdvogodišnja starica, koja se izgubila sinoć na Marjanu, pronađena je i spašena danas oko 14 sati, potvrdio je pročelnik Gorske službe spašavanja Vinko Prizmić.

Pronađena Z. M., koja je jučer na Marjanu brala šparoge, smještena je u splitsku Kliničku bolnicu s ozlijeđenim kukom. Izvan je životne opasnosti i u relativno dobrom stanju, doznaje se u bolnici.

U akciji spašavanja sudjelovalo je deset planinara iz splitske postaje Gorske službe spašavanja, na čelu s voditeljem Joškom Božićem, i ekipa Hitne medicinske pomoći.

Izvučena je uz pomoć posebne planinarske opreme, nakon što su to pokušali djelatnici Hitne pomoći.

Pronašao ju je jedan planinar, koji je sudjelovao u potrazi, na velikoj strmini ispod stijene visoke oko četiri metra u gustom šipražju, rekao je Prizmić.

Dojava o staričinu nestanku u Centar 112 stigla je danas u 12,55 sati nakon čega je alarmirana splitska postaja Gorske službe spašavanja.

Njezin su nestanak, kako se neslužbeno doznajem, prijavili članovi obitelji s kojima ne živi, nakon što su im susjedi javili da ju od jučer nisu vidjeli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙