FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Zlostavljao oca, krao, provaljivao i uzgajao marihuanu

ZAGREB, 26. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je23-godišnjeg nasilnika zbog zlostavljanja 53-godišnjeg oca, a unastavku obrade otkrilo se da mladić ilegalnog posjeduje oružje iuzgaja marihuanu te da je provalio u jedan automobil iz kojega jeukrao putovnicu.
ZAGREB, 26. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 23-godišnjeg nasilnika zbog zlostavljanja 53-godišnjeg oca, a u nastavku obrade otkrilo se da mladić ilegalnog posjeduje oružje i uzgaja marihuanu te da je provalio u jedan automobil iz kojega je ukrao putovnicu.

Policija je danas izvijestila da je mladića uhitila u četvrtak, 21. travnja, nakon što je u obiteljskoj kući u Sesvetama napao oca. Oni su se kasno navečer posvađali, nakon čega je mladić drškom sjekire oca lakše ozlijedio u rame. Potom je, kako kažu u policiji, otišao na kat kuće po pušku M-48, skraćenog kundaka i cijevi, te ispalio hitac pored oca.

Tražeći pušku policija je pronašla i protuavionsko streljivo, ali i putovnicu za koju je kasnije utvrđeno da je ukradena iz jednog osobnog automobila na području Sesveta. No, ni tu nije bio kraj jer je na krovištu olupine automobila "yugo" u dvorištu kuće pronađena tegla sa sedam posađenih stabljika marihuana.

Mladić tužiteljstvu nije prijavljen za pokušaj ubojstva već dovođenje u opasnost života. Prijavljen je i za nedopušteno držanje oružja i eksplozivnih tvari, tešku krađu provaljivanjem u osobni automobil te zlouporabu opojnih droga.

U policiji kažu da nastavljaju s obradom kako bi otkrili od koga je mladić, inače od ranije poznat po krađama, nabavio pušku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙