FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nova svjedočenja protiv Michaela Jacksona

SANTA MARIA, 11. travnja 2005. (Hina/AFP) - Sudski proces protivMichaela Jacksona, kojemu se sudi zbog navodnog seksualnogzlostavljanja 13-godišnjaka, nastavio se ovog tjedna s novimsvjedočenjima protiv pjevača, posebice majke nekadašnje navodne žrtveu događajima iz 1993. godine.
SANTA MARIA, 11. travnja 2005. (Hina/AFP) - Sudski proces protiv Michaela Jacksona, kojemu se sudi zbog navodnog seksualnog zlostavljanja 13-godišnjaka, nastavio se ovog tjedna s novim svjedočenjima protiv pjevača, posebice majke nekadašnje navodne žrtve u događajima iz 1993. godine.

June Chandler, Azijatkinja od 40-ak godina, pozvana je kao svjedok optužbe. Ona je u ponedjeljak na sudu u Santa Mariji izjavila da je njezin sin spavao nekoliko puta u sobi zvijezde osumnjičene za seksualno zlostavljanje drugog maloljetnika 2003.

U nekoliko je navrata istaknula da je njezin sin "spavao u sobi Michaela Jacksona". Priznala je da je jednom u Las Vegasu dobila zlatnu narukvicu od pjevača kad je pristala ostaviti dijete prvi put da spava s pjevačem.

Godine 1993. njezin je sin pokrenuo proces protiv pjevača zbog seksualnog zlostavljanja. Postupak nikad nije priveden kraju jer su adolescent i njegova obitelj sklopili sporazum s pjevačem i dobili dvadesetak milijuna dolara.

Ne očekuje se da danas 25-godišnji mladić bude saslušan. Živi s ocem nakon financijskog sporazuma sklopljena s Jacksonom, zamjerajući majci da ga je prečesto ostavljala samog s Jacksonom.

Jacksonu (46) se sudi zbog seksualnog zlostavljanja 13-godišnjeg dječaka između veljače i ožujka 2003., na njegovu kalifornijskom imanju Neverland. Ako ga se proglasi krivim, prijeti mu 20 godina zatvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙