FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bajakovo: jedna od najvećih zaplijena droge

BAJAKOVO,23. travnja 2005.(HINA) - Na međudržavnom cestovnom graničnomprijelazu Bajakovo u suradnji s carinom policija je jutros zapriječilapokušaj krijumčarenje 87,5 kilograma marihuane, 43,7 kilograma hašišai 2 litre hašišovog ulja, rekao je na konferenciji za novinareodržanoj na graničnom prijelazu glasnogovornik vukovarsko-srijemskepolicije Miroslav Janić.
BAJAKOVO,23. travnja 2005.(HINA) - Na međudržavnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo u suradnji s carinom policija je jutros zapriječila pokušaj krijumčarenje 87,5 kilograma marihuane, 43,7 kilograma hašiša i 2 litre hašišovog ulja, rekao je na konferenciji za novinare održanoj na graničnom prijelazu glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Miroslav Janić.

Vrijednost zaplijenjene droge i hašišovog ulja procjenjuje se na hrvatskom tržištu na oko 2 milijuna kuna, rekao je Janić dodajući kako je droga bila namjenjena tržištu zapadne Europe.

Droga i hašišovo ulje nalazili su se skriveni u dvostrukom dnu teretnog vozila talijanskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 54-godišnji talijanski državljanin.

Dolaskom na hrvatsku državnu granicu iz pravca Srbije i Crne Gore, talijanski državljanin postao je sumnjiv hrvatskim carinicima, koji su tijekom carinskog pregleda uočili preinake na vozilu kojim je upravljao.

Janić je također rekao kako je riječ o jednoj od većih zaplijena droga u Republici Hrvatskoj, a najvećoj kada je riječ o zaplijeni hašiša i hašišovog ulja.

Nakon što završi kriminalistička obrada, 54-godišnji talijanski državljnin bit će priveden istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe pojnih droga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙