FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Više od 600 grama heroina pronađeno u garaži preprodavača droge

ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - Više od 600 grama heroinazaplijenjeno je u akciji policije koja je završila uhićenjem29-godišnjaka za kojega se sumnja da je nabavljao veće količineheroina i preprodavao ga na zagrebačkom narko tržištu.
ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - Više od 600 grama heroina zaplijenjeno je u akciji policije koja je završila uhićenjem 29-godišnjaka za kojega se sumnja da je nabavljao veće količine heroina i preprodavao ga na zagrebačkom narko tržištu.

Policija je akciju pokrenula nakon saznanja da 29-godišnjak nabavlja veće količine droge koju skriva u unajmljenoj garaži i prodaje krajnjim korisnicima i drugim preprodavačima u naseljima Borongaj i Ravnice. U policiji nisu željeli otkriti na koji način su došli do tih informacija na osnovu kojih je, među ostalim, na Borongaju pronađena garaža u kojoj je osumnjičeni skrivao heroin.

Nakon što je "sumnjiva" garaža locirana, policajci iz Odjela kriminaliteta droga su u srijedu, 13. travnja, zaustavili i legitimirali 29-godišnjaka kod kojega su pronašli dvije vrećice s ukupno oko 27 grama heroina. U njegovom stanu potom je pronađeno 28 originalno zapakiranih tableta heptanon, digitalna vaga, 1000 eura i 1.600 kuna za koje u policiji pretpostavljaju da potječu od preprodaje droge.

Glavna količina heroina pronađena je u garaži. Droga je bila skrivena u kutiji u kojoj se nalazio paketić s 540 grama i vrećica s 52 grama. U garaži je pronađeno i 15 metaka za pištolj, ali ne i pištolj.

Policija nije otkrila identitet osumnjičenog koji je do sada više puta bio kazneno prijavljivan za zloporabe droga, nasilje i krađe, zbog čega je bio i u zatvoru. Najavljeno je njegovo privođenje u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙