FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kazalište "Žar ptica" gostuje u Izraelu s predstavom "Čarobna flauta"

ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Gradsko kazalište "Žar ptica"gostovat će na 15. Međunarodnom festivalu za djecu i mlade u Haifi spredstavom "Čarobna flauta", priopćeno je danas iz tog Kazališta.
ZAGREB, 25. travnja 2005. (Hina) - Gradsko kazalište "Žar ptica" gostovat će na 15. Međunarodnom festivalu za djecu i mlade u Haifi s predstavom "Čarobna flauta", priopćeno je danas iz tog Kazališta.

Festival se održava od 25. do 28. travnja kao jedan od najvećih kulturnih događaja za djecu i mlade u Izraelu, a tijekom festivala će biti prikazane najbolje predstave izraelskih kazališnih grupa i predstava specijalno produciranih za festival kao i gostovanja iz Kanade, Austrije, SAD-a i Hrvatske.

"Čarobna flauta" u režiji Sunnija Suninskog višestruko je nagrađivana predstava u kojoj glume Anita Matić, Renata Sabljak, Žana Bumber, Drago Utješanović i Robert Bošković, a na Festivalu će biti izvedena tri puta u prestižnom Haifa Theatre-u.

Osim kazališnih predstava, u Haifi će biti održane i brojne radionice i zabavna događanja na otvorenom, poput uličnog teatra, a sve priredbe održat će se na devet različitih lokacija s 95 nastupa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙