FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 22. travnja

ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Najava događaja za petak, 22.travnja.
ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Najava događaja za petak, 22. travnja.

JASENOVAC - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić položit će vijenac u Spomen području Jasenovac u povodu 60. obljetnice proboja zatočenika iz koncentracijskog logora Jasenovac (11 sati). Izjave za novinare predviđene su nakon obilaska zgade Spomen područja Jasenovac (u 11,50 sati).

GUDINCI - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić posjetit će Gudonce, gdje će se sastati s članovima Općinskog vijeća (Stjepana Radića 4). Također, sastat će se s djelatnicima Osnovne škole "August Šenoa" (14 sati) a potom će položiti kamen temeljac za izgradnju sportske dvorane u sklopu osnovne škole (u 14,15 sati). Izjava za medije predviđena je za 14,25 sati.

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu Druge europske konferencije o harmonizaciji Doktorskih studija u području biomedicine i zdravstva (12 sati, Medicinski fakultet, Šlata 3).

SPLIT - Otvorenje Festivala drame i autorskog kazališta 15. "Marulićevih dana" - natjecateljske smotre uprizorenih hrvatskih dramskih tekstova u izvedbi kazališta iz Hrvatske i svijeta. Na svečanosti otvaranja bit će dodijeljena nagrada Ministarstva kulture "Marin Držić" za dramski tekst, a bit će izvedena predstava ZKM-a "Veliki bijeli zec" Ivana Vidića (u 20 sati, Hrvatsko narodno kazalište).

ZAGREB - Svečano uručenje nagrade laureatima natječaja Večernjeg lista za kratku priču 2004. (12 sati, hotel Westin, Kršnjavoga 2).

ZAGREB - Promocija knjige Luke Paljetka "Skroviti vrt" (19 sati, Bogovićeva 7, Profil Megastore).

ŠIBENIK - U povodu Dana hrvatske knjige i 100. obljetnice "Hrvatske rieči", prvih šibenskih novina, bit će predstavljene knjige "Šibenska 'Hrvatska rieč'" (1905. -1914.) i Povijest šibenskog novinarstva (XIX. i XX. st.), (20 sati, Gradska vijećnica).

Dežurni urednici:

prijepodne: Dubravka Dadić

poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

navečer: Milka Ćurković

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙