FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biskup Mrzljak primio organizatore hodočašća Ovčara - Bleiburg

ZAGREB, 22. travnja 2005. (Hina) - Zagrebački pomoćni biskup JosipMrzljak primio je organizatore hodočašća Ovčara - Bleiburg, hrvatskebranitelje Petra Janjića i Branka Čulu, u čijoj je pratnji bio iAlojzije Prosoli, izvijestio je danas Ured zagrebačkog nadbiskupa zaodnose s javnošću.
ZAGREB, 22. travnja 2005. (Hina) - Zagrebački pomoćni biskup Josip Mrzljak primio je organizatore hodočašća Ovčara - Bleiburg, hrvatske branitelje Petra Janjića i Branka Čulu, u čijoj je pratnji bio i Alojzije Prosoli, izvijestio je danas Ured zagrebačkog nadbiskupa za odnose s javnošću.

Hodočašće, pod nazivom "Tihi koraci na spomen dvaju Domovinskih ratova, Ovčara - Bleiburg" organizira se na spomen hrvatskim žrtvama iz Drugog svjetskog rata i Domovinskog rata, istaknuo je Janjić.

U hodočašću će sudjelovati 50-tak hrvatskih branitelja i invalida iz nekoliko hrvatskih gradova. Počet će 2. svibnja na Ovčari, gdje je masovna grobnica ubijenih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, a dolazak hodočasnika u Bleiburg očekuje se 14. svibnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙