FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RBA u Osijeku otvorila drugu poslovnicu

OSIJEK,22. travnja(Hina) - Štednja građana u Raiffeisenbank Austria dd(RBA) premašila je milijardu eura, pri čemu je vrijednost aktive većaod 24,4 milijarde kuna, istaknuo je danas u Osijeku izvršni direktorSektora za poslovanje sa stanovništvom RBA Ivan Vidaković.
OSIJEK,22. travnja(Hina) - Štednja građana u Raiffeisenbank Austria dd (RBA) premašila je milijardu eura, pri čemu je vrijednost aktive veća od 24,4 milijarde kuna, istaknuo je danas u Osijeku izvršni direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom RBA Ivan Vidaković.

RBA je danas u Osijeku, nakon četiri godine djelovanja u tom gradu, otvorila svoju drugu poslovnicu.

Direktor osječke podružnice RBA Nikola Bilandžija novinarima je kazao da je Banka na osječkom području do sada građanima plasirala različitih kredita vrijednih 26 milijuna eura, dok je istodobno za više od 140 poslovnih subjekata odobreno 35 milijuna eura kreditnih sredstava.

Štednja građana u osječkoj podružnici, koja trenutačno ima 50 djelatnika, dosegnula je iznos od 30 milijuna eura, raste po godišnjoj stopi od 20-22 posto.

Dobit RBA poslije oporezivanja za 2004. povećana je na 174 milijuna kuna, što je 12 posto više nego godinu ranije kada je neto dobit iznosila 155 milijuna kuna.

(Hina) xivuc ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙