FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PBZ: niže kamate na stambene i auto kredite

ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Privredna banka Zagreb smanjila jekamatne stope na stambene i auto kredite, pri čemu su povećani iznosistambenih kredita, otvorena mogućnost kreditiranja adaptacijenekretnine koja nije u vlasništvu tražitelja kredita, kod otplateodabir između anuiteta i rata, dok je kod auto kredita uvedenamogućnost odobravanja kredita i u švicarskim francima.
ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Privredna banka Zagreb smanjila je kamatne stope na stambene i auto kredite, pri čemu su povećani iznosi stambenih kredita, otvorena mogućnost kreditiranja adaptacije nekretnine koja nije u vlasništvu tražitelja kredita, kod otplate odabir između anuiteta i rata, dok je kod auto kredita uvedena mogućnost odobravanja kredita i u švicarskim francima.

Novi PBZ stambeni krediti uz valutnu klauzulu u eurima odobravaju se s kamatnom stopom već od 6,08 posto uz iznose od 10 tisuća do 250 tisuća eura, odnosno za kredite vezane uz švicarski franak kamatna stopa iznosi 5,05 posto (za osobe do 40 godina starosti) za iznose od 16 do 390 tisuća CHF-a, objavili su iz PBZ-a.

Klijenti koji koriste paket "Inovacija" kamatnu stopu mogu dodatno umanjiti ovisno o broju grupa proizvoda koje koriste, od 0,05 do 0,20 postotnih poena.

Za nove auto kredite kamatne su stope također smanjene i iznose 7,10 posto godišnje za kredite s valutnom klauzulom u eurima, odnosno 5,50 posto godišnje za kredite s valutnom klauzulom u švicarskim francima, odnosno 8,88 posto za kredite u kunama .

Smanjenje kamatnih stopa odnosi se i na klijente koji su uzimali kredite po starim uvjetima uz valutnu klauzulu u eurima, naglašavaju iz PBZ-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙