FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dr. Nela Sršen počasna građanka Dubrovačko-neretvanske županije

DUBROVNIK, 7. travnja 2005. (Hina) - Vijećnici SkupštineDubrovačko-neretvanske županije danas su na zadnjoj sjednici u ovomsazivu počasnom građankom te županije proglasili istaknutu liječnicudr. Nelu Sršen.
DUBROVNIK, 7. travnja 2005. (Hina) - Vijećnici Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije danas su na zadnjoj sjednici u ovom sazivu počasnom građankom te županije proglasili istaknutu liječnicu dr. Nelu Sršen.

Rođena Metkovka dr. Nela Sršen kirurg je u Sveučilišnoj bolnici u Padovi i postigla je vrhunske rezultate u medicini, u transplantaciji jetra. Počasna je konzulica Republike Hrvatske u pokrajini Venetu.

Među ostalim, županijsku nagradu - nagradu za životno djelo dobit će mr. Pavle Bakarić iz Dubrovnika, koji je postigao vrhunske znanstvene rezultate, osobito u razvoju maslinarstva i uljarstva, i najplodniji je pisac znanstvene, stručne i popularne literature o poljoprivredi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Nagrade će dobitnicima biti uručene na svečanosti u povodu Dana županije i blagdana sv. Leopolda Mandića 12. svibnja ove godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙