FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

S radom započinje prvi dolarski investicijski fond PBZ Dollar

ZAGREB, 12. travnja 2005. (Hina) - Pod upravljanjem društva PBZ Investd.o.o. u srijedu, 13. travnja, započet će s radom prvi investicijskinovčani fond denominiran u američkom dolaru u Hrvatskoj, PBZ Dollarfond, objavili su danas iz PBZ Investa.
ZAGREB, 12. travnja 2005. (Hina) - Pod upravljanjem društva PBZ Invest d.o.o. u srijedu, 13. travnja, započet će s radom prvi investicijski novčani fond denominiran u američkom dolaru u Hrvatskoj, PBZ Dollar fond, objavili su danas iz PBZ Investa.

Minimalna vrijednost uloga je 100 američkih dolara u kunskoj protuvrijednosti, a ulazne naknade nema.

Izlazna naknada se naplaćuje ovisno o trajanju ulaganja, pa tako za ulaganja do godine dana iznosi 0,5 posto, a za ulaganja iznad godinu dana se ne naplaćuje.

Preporučeno trajanje ulaganja u PBZ Dollar je duže od godine dana, a očekivani prinos u 2005. godini između 3 i 5 posto.

Dolarski investicijski fond, kažu u PBZ Investu, namijenjen je ulagateljima koji žele dolarsku imovinu investirati uz više prinose, a PBZ Dollar fond karakterizira konzervativna struktura ulaganja, s naglaskom na sigurnost uloženog novca i unovčivost udjela.

Struktura ulaganja fonda bit će temeljena na dužničkim vrijednosnim papirima izdanim od strane SAD, te vrijednosnim papirima država članica EU i OECD-a denominiranim u USD.

Iz PBZ Investa najavljuju i mogućnost kupnje i prodaje udjela, pregled stanja i vrijednosti udjela pomoću Internet bankarstva Privredne banke Zagreb za građane.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙