FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počela s radom tvrtka "Đuro Đaković Montaža - Consulting"

SLAVONSKI BROD, 21. travnja 2005. (Hina) - Tvrtka Đuro Đaković Montažai Christof Grupa iz Graza, nakon uspješne dvogodišnje suradnje naposlovima montaže u Austriji, osnovali su zajedničku tvrtku "ĐuroĐaković Montaža - Consulting", koja je danas i službeno počela sradom.
SLAVONSKI BROD, 21. travnja 2005. (Hina) - Tvrtka Đuro Đaković Montaža i Christof Grupa iz Graza, nakon uspješne dvogodišnje suradnje na poslovima montaže u Austriji, osnovali su zajedničku tvrtku "Đuro Đaković Montaža - Consulting", koja je danas i službeno počela s radom.

Početak rada nove tvrtke obilježen je danas u Slavonskom Brodu u nazočnosti vodećih ljudi dviju tvrtki i predstavnika Štajerske i Brodsko-posavske županije.

Nova će tvrtka, kako je rečeno, raditi na pripremanju terena za proširenje suradnje Đure Đakovića i austrijskog partnera koji se bavi proizvodnjom teške opreme za petrokemiju.

Predsjednik Uprave Đ.Đakovića Josip Bucić naglašava da je razgovarano i o novim oblicima suradnje u dijelu proizvodnje procesne opreme, jer Holding Christof Grupu, kako je rekao, vidi kao jednog od strateških partnera za više društava, prije svega za društvo "Proizvodnja opreme".

Potvrdio je to i predsjednik uprave Christof Grupe Johann Christof navodeći da bi organiziranje proizvodnje opreme u dijelu Đakovićevih hala u slijedećih godinu dana značilo i zapošljavanje 100-150 radnika.

Suradnja s ĐĐ Montažom uvjerila nas je kako na ovim prostorima postoji stručnost s kojom zajednički možemo nastupati u Europi, ocijenio je Christof otvarajući, kako je rekao, vrata i daljnjem značajnom ulaganju u Đakovića.

Za direktora ĐĐ Montaže Darka Katića kvalitetno uključivanje proizvodnih kapaciteta ostalih društava iz Holdinga trebalo bi dugoročno osigurati konkurentnu proizvodnju i montažu u međunarodnoj konkurenciji za poznate kupce Christof Grupe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙