FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kreditiranje poduzetnika u Karlovačkoj županiji

KARLOVAC, 21. travnja 2005. (Hina) - Kroz četiri kreditne linije kojeje od 1997. g. Karlovačka županija u suradnji s nadležnimministarstvima i poslovnim bankama ponudila poduzetnicima, realiziranoje 386 kredita, ukupne vrijednosti 154 milijuna kuna, čime je otvorenoi 461 novo radno mjesto s prosječnom cijenom od 163.000 kuna po radnommjestu.
KARLOVAC, 21. travnja 2005. (Hina) - Kroz četiri kreditne linije koje je od 1997. g. Karlovačka županija u suradnji s nadležnim ministarstvima i poslovnim bankama ponudila poduzetnicima, realizirano je 386 kredita, ukupne vrijednosti 154 milijuna kuna, čime je otvoreno i 461 novo radno mjesto s prosječnom cijenom od 163.000 kuna po radnom mjestu.

Podaci su to iz izvješća o realizaciji programa kreditiranja malih i srednjih poduzetnika koje je danas usvojilo Poglavarstvo Karlovačke županije na svojoj posljednjoj sjednici u ovom sazivu.

Pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Vilim Magdić predočio je i tijek iskazivanja interesa za novu liniju "Lokalni projekti razvoja - poduzetnik".

Za tu se liniju mogu sa svojim zahtjevima prijaviti branitelji, žene i poduzetnici koji uvode nove tehnologije i to u svojim gradovima i općinama ili Upravnom odjelu za gospodarstvo Karlovačke županije.

(Hina) xvhor yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙