FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Medika uvodi SAP poslovni sustav

ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Potpisivanjem ugovora između Medikei S&T Hermes Plusa započeo je projekt uvođenja SAP-ovog informatičkogsustava, točnije rješenja mySAP Business Suite u Mediku, pri čemu jeS&T Hermes plus zadužen za isporuku, instaliranje strojne i pogonskeopreme te njegovu implementaciju, dok je tvrtka GBS-IT podizvođačprojekta.
ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Potpisivanjem ugovora između Medike i S&T Hermes Plusa započeo je projekt uvođenja SAP-ovog informatičkog sustava, točnije rješenja mySAP Business Suite u Mediku, pri čemu je S&T Hermes plus zadužen za isporuku, instaliranje strojne i pogonske opreme te njegovu implementaciju, dok je tvrtka GBS-IT podizvođač projekta.

U projektu će sudjelovati 20-tak konzultanta S&T Hermes plusa i GBS-IT-ija, a projekt će se odvijati u dva dijela, kroz transakcijski te upravljački sustav. Završetak prve faze projekta i prelazak na novi transakcijski poslovni sustav previđen je za ožujak 2006. godine, a kompletan završetak projekta za kraj listopada iduće godine, izviješćeno je iz SAP-a d.o.o. Zagreb.

Uvođenjem SAP-ovog poslovnog rješenja mySAP Business Suite, Medika će implementirati cjelovit sustav za podršku korporativnom upravljanju, upravljanju odnosom s kupcima te poslovnim operacijama, kao i sveukupnu informatičku podršku poslovnim funkcijama tvrtke.

SAP-ovo rješenje predstavlja integrirani spoj sustava koji omogućuje postizanje aktivne kontrole nad administrativno-operativnim okruženjem, čime se ostvaruje povećanje efikasnosti i profitabilnosti, uz pokrivanje svih internih procesa tvrtke (računovodstvo i financije, kontroling i prodaju, nabavu, održavanje, plaće i administracija vezana za zaposlenike te brojne druge).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙