FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čelnik SAP-a otvoren za udruživanje s Oracle-om

FRANKFURT, 14. travnja 2005. (Hina/AP) - Izvršni direktor njemačkogSAP-a, najvećeg svjetskog proizvođača poslovnog softvera, izjavio jeza jedan njemački dnevnik da će biti otvoren za udruživanje skonkurentom Oracle-om ako takav prijedlog iznese njegov čelnik LarryEllison.
FRANKFURT, 14. travnja 2005. (Hina/AP) - Izvršni direktor njemačkog SAP-a, najvećeg svjetskog proizvođača poslovnog softvera, izjavio je za jedan njemački dnevnik da će biti otvoren za udruživanje s konkurentom Oracle-om ako takav prijedlog iznese njegov čelnik Larry Ellison.

"Saslušao bih ga", izjavio je čelnik SAP-a Henning Kagermann za njemački poslovni tjednik Wirtschaftswoche od četvrtka. Njemački softverski div potvrdio je Kagermannove izjave.

Čelnik SAP-a izjavio je da će direktori kompanije razmotriti svaki prijedlog za udruživanje, ukoliko je u najboljem interesu tvrtkinih dioničara, što je svaka njemačka kompanija po zakonu dužna učiniti.

Oracle i SAP vodeći su svjetski proizvođači poslovnih softvera. Njemačka kompanija dugo je godina bila lider te industrije, no Oracle je s nekoliko vrijednih akvizicija nedavno smanjio jaz između dvije kompanije.

U razgovoru za njemački tjednik, Kagermann je također kazao da kompanija razmatra mogućnosti novih akvizicija, ne navodeći pritom pojedinosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙