FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NATO seminar u Puli

PULA,20. travnja 2005.(Hina) - U sklopu redovitih aktivnosti, odnosnoindividualnog partnerskog programa Republike Hrvatske za 2005. godinus ciljem približavanja NATO standardima, ekspertni tim NATO-a danas jeu Puli upoznao časnike Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračneobrane s informacijskim sustavom NATO-ovih zračnih snaga.
PULA,20. travnja 2005.(Hina) - U sklopu redovitih aktivnosti, odnosno individualnog partnerskog programa Republike Hrvatske za 2005. godinu s ciljem približavanja NATO standardima, ekspertni tim NATO-a danas je u Puli upoznao časnike Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane s informacijskim sustavom NATO-ovih zračnih snaga.

Kako je rečeno, osim izazova usklađivanja s NATO standardima, naglasak je stavljen na postizanje međusobne interoperabilnosti dvaju informacijsko-komunikacijskih sustava, što je preduvjet za uspješno zapovijedanje i vođenje postrojba.

Inače, u sklopi programa Partnerstva za mir NATO-ovi stručnjaci obilaze sve zemlje članice, a ovo je njihov drugi posjet Hrvatskoj.

Hrvatske su časnike već educirali u lipnju prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙