FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oružana pljačka banke u Bestovju

ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Dvojica naoružanih muškaracaopljačkali su danas oko 12,30 sati poslovnicu Samoborske banke uBestovju kraj Samobora, nakon čega su pobjegli u osobnom automobilukoji je ubrzo pronađen na području Jankomira, doznaje se u zagrebačkojpoliciji.
ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Dvojica naoružanih muškaraca opljačkali su danas oko 12,30 sati poslovnicu Samoborske banke u Bestovju kraj Samobora, nakon čega su pobjegli u osobnom automobilu koji je ubrzo pronađen na području Jankomira, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

U pljački nije bilo ozlijeđenih, a razbojnici su iz poslovnice odnijeli više desetaka tisuća kuna, izjavila je Hini policijska glasnogovornica Gordana Vulama.

Razbojnici nisu bili maskirani, a u banku su ušli naoružani pištoljima i odjeveni u kombinezone nalik radničkim i s kapama na glavi. Prema dvijema zaposlenicama koje su bile same u banci nisu bili nasilni, a nakon pljačke pobjegli su plavim "audijem" koji je ubrzo pronađen na području Jankomiru. Ispostavilo se da su koristili automobil s ukradenim tablicama.

Vulama je kazala da su dvije zaposlenice banke nakon pljačke bile u stanju šoka, pa im je bila potrebna liječnička pomoć.

U prva četiri mjeseca ove godine na zagrebačkom području već je opljačkano više od deset banaka, dok su u cijeloj 2004. opljačkane četiri banke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙