FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Iz Erste banke opljačkano više stotina tisuća kuna

ZAGREB, 6. travnja 2005. (Hina) - U jutrošnjoj oružanoj pljački ErsteSteiermarkische banke u Kranjčevićevoj ulici dvojica maskiranih,naoružanih razbojnika odnijeli su nekoliko stotina tisuća kuna, notočan iznos još nije utvrđen, doznaje se u zagrebačkoj policiji kojatraga za pljačkašima.
ZAGREB, 6. travnja 2005. (Hina) - U jutrošnjoj oružanoj pljački Erste Steiermarkische banke u Kranjčevićevoj ulici dvojica maskiranih, naoružanih razbojnika odnijeli su nekoliko stotina tisuća kuna, no točan iznos još nije utvrđen, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja traga za pljačkašima.

Razbojnici naoružani pištoljima ušli su u poslovnicu banke jutros oko 8,45 sati kada se u njoj nalazilo samo dvoje zaposlenika. Pljačkaši nisu uporabili oružje, niti ozlijedili zaposlenike, a nakon što su odnijeli novac pobjegli su sivim ili srebrnim "mercedesom", starijeg tipa, najvjerojatnije seriji 190.

Očevici su zapamtili broj registracijske oznake, no provjerom je utvrđeno da je riječ o ukradenim tablicama koje su razbojnici stavili na svoj automobil.

U policiji kažu da je opljačkana poslovnica banke zaštićena alarmom i videonadzorom, pa se nadaju da je pljačka snimljena i da će to pomoći u hvatanju dvojice razbojnika.

Ove je godine na zagrebačkom području opljačkano već devet poslovnica banaka, što je za šest više nego cijele prošle godine. Policija je riješila jednu prošlogodišnju i dvije ovogodišnje pljačke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙