FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Uvjetno otpušten zatvorenik opljačkao banku

ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhvatila jerazbojnika koji je krajem ožujka opljačkao 250 tisuća kuna izSamoborske banke, a ispostavilo se da je riječ o 30-godišnjaku koji jetjedan dana ranije uvjetno otpušten iz zatvora u kojem je bio zbograzbojstva.
ZAGREB, 15. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhvatila je razbojnika koji je krajem ožujka opljačkao 250 tisuća kuna iz Samoborske banke, a ispostavilo se da je riječ o 30-godišnjaku koji je tjedan dana ranije uvjetno otpušten iz zatvora u kojem je bio zbog razbojstva.

Policija danas nije izvijestila kako je otkrila i uhitila osumnjičenog koji je 17. ožujka uvjetno otpušten iz zagrebačkog Okružnog zatvora, gdje je služio kaznu od godine i šest mjeseci, zbog pokušaja razbojstva u kiosk u naselju Dubrava, krajem 2003.

Tjedan nakon puštanja na slobodu, točnije 25. ožujka oko 15,30 sati, 30-godišnji razbojnik, maskiran najlon čarapom preko glave, upao je u poslovnicu Samoborske banke na Trgu Kralja Tomislava u Samoboru i prijeteći kuhinjskim nožem prisilio dvije zaposlenice da mu iz sefa i pretinca pulta izvade novac i stave u njegovu torbu. Nakon pljačke razbojnik je pobjegao u nepoznato s "plijenom" od oko 250 tisuća kuna koji nije pronađen u njegovom stanu i drugim prostorijama kojima se koristio.

Budući da se razbojnik brani šutnjom za sada ostaje nepoznato je li novac skriven ili ga je već uspio potrošiti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙