FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Moskva: Lažna dojava o bombi u hotelu državne tajnice Rice

MOSKVA, 19. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Informacija o podmetnutojbombi u moskovskom hotelu u kojemu je trebala odsjesti američkadržavna tajnica Condoleezza Rice, prisilila je pripadnike njezineslužbene pratnje da visoku dužnosnicu nakon slijetanja u moskovskuzračnu luku odvezu u rezidenciju američkog veleposlanika AlexanderaVershbowa.
MOSKVA, 19. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Informacija o podmetnutoj bombi u moskovskom hotelu u kojemu je trebala odsjesti američka državna tajnica Condoleezza Rice, prisilila je pripadnike njezine službene pratnje da visoku dužnosnicu nakon slijetanja u moskovsku zračnu luku odvezu u rezidenciju američkog veleposlanika Alexandera Vershbowa.

Hotel je odmah pretražen i nakon određenog vremena ustanovljeno je da u njemu nema ništa sumnjivo.

"Dobili smo informaciju o tomu da je u hotelu podmetnuta bomba. Državna tajnica nakratko je odvezena u rezidenciju američkog veleposlanika", rekao je novinarima dužnosnik koji je želio ostati neimenovan.

On je također kazao kako će se program nastaviti prema predviđenom planu te da će se državna tajnica Rice večeras sastati s ruskim ministrom obrane Sergejom Ivanovim.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙