FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: Perica Bukić nositelj županijske liste HDZ-a

ŠIBENIK, 19. travnja 2005. (Hina) - Saborski zastupnik Hrvatskedemokratske zajednice i bivši vaterpolist Perica Bukić nositelj jeliste HDZ-a za Skupštinu Šibensko-kninske županije.
ŠIBENIK, 19. travnja 2005. (Hina) - Saborski zastupnik Hrvatske demokratske zajednice i bivši vaterpolist Perica Bukić nositelj je liste HDZ-a za Skupštinu Šibensko-kninske županije.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ante Kulušić ustvrdio je na konferenciji za novinare da je Perica Bukić, kao nositelj liste, "jamac da će na HDZ-ovoj izbornoj listi biti imena ljudi koji jamče ostvarenje već započetih projekata, gospodarski preobražaj i otvaranje novih radnih mjesta".

Bukić je rekao kako vjeruje da će HDZ ponovno dobiti većinsku vlast u Šibensko-kninskoj županiji što će, po njegovim riječima, biti "jamstvo da se vlast neće baviti sama sobom nego stvaranjem uvjeta za kvalitetniji život u svim dijelovima Županije".

Dodao je kako u tome, kako i dosad, očekuje punu potporu hrvatske Vlade.

Objavljivanje imena svih kandidata s HDZ-ove liste za Županijsku skupštinu, kao i izbornog programa stranke, najavljeno je za kraj tjedna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙