FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Loredana Štok kandidatkinja za pulsku gradonačelnicu

PULA,24. ožujka(Hina) - Nositeljica pulske nezavisne gradske listeLoredana Štok danas je na konferenciji za novinare predstavila 25kandidata svoje liste za predstojeće lokalne izbore.
PULA,24. ožujka(Hina) - Nositeljica pulske nezavisne gradske liste Loredana Štok danas je na konferenciji za novinare predstavila 25 kandidata svoje liste za predstojeće lokalne izbore.

Takođe je izjavila kako je "krajnje vrijeme da se u Puli nešto pokrene i promijeni" jer je, kako drži, "grad prezadužen, a sadašnja ga je vlast svojim afera dovela pred bankrot".

Upravo zato, dodala je, "njena nezavisna lista kreće u borbu za osvajanje vlasti kako bi postala najjača snaga u pulskom Gradskome vijeću i omogućila građanima odgovorno upravljanje i jednake šanse za sve".

""Borit ćemo se za potpunu javnost rada gradske uprave i protiv korupcije svih oblika, za razliku od sadašnje vlasti", rekla je Loredana Štok.

Najavila je da će se ona kandidirati za pulsku gradonačelnicu, dodavši da će njena lista na izbore izaći samostalno, te da je "financijska konstrukcija njene kampanje u potpunosti pokrivena".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙