FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Produljen pritvor hrvatskim državljanima uhićenima u Negotinu

BEOGRAD,18. travnja 2005.(Hina) - Hrvatskim državljanima RobertuMataniću (28) i Tomislavu Marjanoviću (23), koje je srbijanskapolicija uhitila u Negotinu 2. ožujka ove godine, produljen jeistražni pritvor, te se očekuje podizanje optužnice protiv njih zbognelegalnog posjedovanja oružja, izjavio je agenciji Beta istražnisudac Okružnog suda u Negotinu Bratislav Milosavljević.
BEOGRAD,18. travnja 2005.(Hina) - Hrvatskim državljanima Robertu Mataniću (28) i Tomislavu Marjanoviću (23), koje je srbijanska policija uhitila u Negotinu 2. ožujka ove godine, produljen je istražni pritvor, te se očekuje podizanje optužnice protiv njih zbog nelegalnog posjedovanja oružja, izjavio je agenciji Beta istražni sudac Okružnog suda u Negotinu Bratislav Milosavljević.

Njih su dvojica uhićena na povratku iz Bugarske, u hotelu "Ineks" u Negotinu, nakon što se Matanić zabarikadirao u svojoj sobi i odbijao predati se policiji, koja je intervenirala na osnovi tjeralice MUP-a Srbije zbog krijumčarenja oružja. Kod uhićenih je nađena velika količina oružja i streljiva.

"Matanića traži i policija Bugarske, zbog sumnje da je sudjelovao u naručenim ubojstvima u toj državi, a za Marjanovićem je u Hrvatskoj raspisana tjeralica", kazao je sudac Milosavljević. On je dodao da iz Hrvatske, unatoč tjeralici raspisanoj zato što se nije javio na izdržavanje zatvorske kazne, nije stigao zahtjev za Marjanovićevo izručenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙