FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Školski sindikat "Preporod" odbio ponudu Ministarstva

ZAGREB, 17. travnja 2005. (Hina) - Hrvatski školski sindikat"Preporod" danas je priopćio da odbija ponudu Ministarstva znanosti,obrazovanja i športa kojom se srednjoškolskim zaposlenicima nudi krozpotpisivanje Kolektivnog ugovora 5,6-postotno povećanje plaće uzamjenu za povlačenje sindikalnih tužbi za smjenski rad.
ZAGREB, 17. travnja 2005. (Hina) - Hrvatski školski sindikat "Preporod" danas je priopćio da odbija ponudu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa kojom se srednjoškolskim zaposlenicima nudi kroz potpisivanje Kolektivnog ugovora 5,6-postotno povećanje plaće u zamjenu za povlačenje sindikalnih tužbi za smjenski rad.

"Ponuda Ministarstva je nepovoljna, nepravedna i usmjerena je protiv uspostavljenog zajedništva školskih sindikata", ocjenjuju iz "Preporoda".

U priopćenju, uz ostalo, navode kako nije u redu da se povećanje plaća svim zaposlenicima ostvaruje u zamjenu za uvećanje plaće koje su ostvarili pojednici radeći u dvije smjene.

Školski sindikat "Preporod" je Ministarstvu uputio i prijedlog sporazuma koji bi, smatraju, mogao dovesti do kompromisnog rješenja problema na osnovi odvojenog tretiranja problema nepotpisivanja Kolektivnog ugovora i problema neisplate smjenskog rada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙