FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Krijumčarili kokain u smrznutim lignjama

LIMA, 16. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Peruanska policija zaplijenilaje više od tonu kokaina iz prostorija Peruanske brodske kompanije iuhitila deset osoba za koje se sumnja da su drogu krijumčarili u SADskrivenu u pošiljkama smrznutih liganja, objavile su u petak peruanskevlasti.
LIMA, 16. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Peruanska policija zaplijenila je više od tonu kokaina iz prostorija Peruanske brodske kompanije i uhitila deset osoba za koje se sumnja da su drogu krijumčarili u SAD skrivenu u pošiljkama smrznutih liganja, objavile su u petak peruanske vlasti.

Jedan od uhićenika je 74-godišnji Corla Fish, glavni dioničar brodske kompanije u kojoj je droga pronađena, izvijestilo je Ministarstvo unutarnjih poslova, no nije rečeno kada je kokain zaplijenjen i kolika je njegova vrijednost na narko tržištu.

Krijumčari su kokain nabavljali u središnjem i južnom Peruu i slali ga u SAD pakiranog u pošiljke smrznutih liganja. Policija je lani također otkrila veliku pošiljku droge skrivene u smrznutim lignjama.

Peru je nakon Kolumbije najveći svjetski proizvođač kokaina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙