FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Janša za dogovor o izbjegavanju incidenata na moru

LJUBLJANA,14. travnja 2005.(Hina) - Slovenski premijer Janez Janšaizjavio je tijekom posjeta Kopru da bi bilo dobro kad bi slovenska ihrvatska vlada još prije početka turističke sezone postigle dogovor oizbjegavanju incidenata na moru, piše u četvrtak slovenski tisak.
LJUBLJANA,14. travnja 2005.(Hina) - Slovenski premijer Janez Janša izjavio je tijekom posjeta Kopru da bi bilo dobro kad bi slovenska i hrvatska vlada još prije početka turističke sezone postigle dogovor o izbjegavanju incidenata na moru, piše u četvrtak slovenski tisak.

"Delo" piše da je Janša, na konferenciji za novinare u Kopru, podsjetio na dogovor s hrvatskim premijerom Ivom Sanaderom o načinu kako izbjegavati incidente na moru.

Janša je rekao da se sporazum o izbjegavanju incidenata usklađuje na razini državnih tajnika, u ministarstvima vanjskih poslova.

"Bilo bi dobro taj sporazum prihvatiti što prije, još prije glavne turističke sezone, kad se incidenti pretvaraju u folklorne predstave od kojih turizam nema nikakve koristi", rekao je Janša, a prenosi "Delo" u četvrtak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙