FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Radnici Sljemena nisu postigli ništa prosvjedom pred Finagrom, doći će pred Vladu

ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Glavni sindikalni povjerenik uSljemenu Branko Mišković izjavio je nakon današnjeg prosvjedadvjestotinjak radnika Sljemena pred Uredom Finagre na Trgu banaJelačića da radnici nisu postigli ništa te je najavio prosvjed naMarkovu trgu za desetak dana.
ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Glavni sindikalni povjerenik u Sljemenu Branko Mišković izjavio je nakon današnjeg prosvjeda dvjestotinjak radnika Sljemena pred Uredom Finagre na Trgu bana Jelačića da radnici nisu postigli ništa te je najavio prosvjed na Markovu trgu za desetak dana.

Radnici Sljemena tražili su od predstavnika Finagre, vlasnika 73,4 posto dionica Sljemena, isplatu plaća za siječanj i veljaču.

"Čelnici Finagre tvrde da nemaju nikakvih obveza prema radnicima Sljemena, te su nas uputili na Hrvatski fond za privatizaciju i male dioničare", rekao je Mišković Hini.

Najavio je da će radnici Sljemena u idućih desetak dana organizirati prosvjed pred Banskim dvorima.

"Tražit ćemo od Vlade i premijera Ive Sanadera rješenje problema i dok ga ne dobijemo nećemo se maknuti s Markova trga", izjavio je Mišković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙