FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drugo izdanje Jelčićevih "100 krvavih godina"

ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - Nakon tri mjeseca upravo jeobjavljeno i drugo izdanje knjige političko-polemičkih eseja DubravkaJelčića "100 krvavih godina" u izdanju zagrebačke Naklade "Pavičić".
ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - Nakon tri mjeseca upravo je objavljeno i drugo izdanje knjige političko-polemičkih eseja Dubravka Jelčića "100 krvavih godina" u izdanju zagrebačke Naklade "Pavičić".

Jelčićeva knjiga u drugom izdanju tiskana je u nakladi od 1500 primjeraka, jer je prvo izdanje od 1000 primjeraka, objavljeno u početku prosinca, rasprodano u nepuna tri mjeseca, izvijestio je danas nakladnik.

Drugo će izdanje javnosti biti predstavljeno u Novoj Gradiški na tribini Matice hrvatske 17. ožujka, zajedno s novim romanom Miroslava Međimorca "Frankfurtska veza".

Istodobno Naklada "Pavičić" je izvijestila kako je dovršen prijevod knjige "Povijest hrvatske književnosti" Dubravka Jelčića na talijanski te da se prevodi na španjolski jezik.

Nakladnik je u pregovorima s jednim moskovskim izdavačem o objavljivanju ruskog izdanja knjige Dragutina Pavličevića "Povijest Hrvatske", koja je prošle godine objavljena u Poljskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙