FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pariz: državni tajnik Vranković na Forumu o Hrvatskoj

ZAGREB, 13. travnja 2005. (Hina) - Državni tajnik Ministarstvagospodarstva, rada i poduzetništva Vladimir Vranković sudjelovao je naForumu o Hrvatskoj održanom u 12. i 13. travnja u Parizu, na kojemu jeprezentirano stanje hrvatskog gospodarstva, priopćeno je izMinistarstva.
ZAGREB, 13. travnja 2005. (Hina) - Državni tajnik Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Vladimir Vranković sudjelovao je na Forumu o Hrvatskoj održanom u 12. i 13. travnja u Parizu, na kojemu je prezentirano stanje hrvatskog gospodarstva, priopćeno je iz Ministarstva.

Tijekom trajanja skupa, državni tajnik Vranković sastao se sa šefom kabineta francuskog ministra financija, gospodarstva i industrije Braidyem Phillipeom s kojim je razgovarao o iskustvima u restrukturiranju brodogradnje i mogućoj suradnji na tom području.

Vranković se sastao i s jednim od direktora francuske Agencije za strana ulaganja Laurentom Trupinom, koji je izložio francuski model privlačenja stranih ulaganja.

Forum je održan u organizaciji Veleposlanstva Francuske u Hrvatskoj i hrvatskog Veleposlanstva u Francuskoj, a uz Vrankovića na njemu su sudjelovali predstavnici Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatskog fonda za privatizaciju, Hrvatske elektroprivrede i tvrtke Atlantic trade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙