FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Feodor Krelja i dalje predsjednik Foruma seniora SDP-a

ZAGREB, 9. travnja 2005. (Hina) - Feodor Feđa Krelja ponovno je danasizabran za predsjednika Velikog socijaldemokratskog foruma senioraSDP-a, odlučili su članovi Foruma na izbornoj konvenciji.
ZAGREB, 9. travnja 2005. (Hina) - Feodor Feđa Krelja ponovno je danas izabran za predsjednika Velikog socijaldemokratskog foruma seniora SDP-a, odlučili su članovi Foruma na izbornoj konvenciji.

Krelja, kojemu je ovo drugi predsjednički mandat, bio je jedini kandidat za predsjednika Foruma.

Za potpredsjednike su izabrani Sutjeska Mišak, Arsen Cimaš, Senka Šparica Živoder, Milan Habijan i Dragutin Vukušić.

Oko sedamdeset članova Foruma na konvenciji je izabralo i petero članova Nadzornog odbora, te 33 člana Glavnog odbora, inače vrhovnog tijela Foruma.

Izborima je prethodila rasprava u kojoj su članovi Foruma isticali važnost bolje organizacije na lokalnoj i državnoj razini, a posebno potrebu pojačanih priprema u lobiranju za predstojeće lokalne izbore.

Istaknuta je i nužnost većeg zalaganja Foruma na konkretnim inicijativama, koje bi preko SDP-a bile upućene u Hrvatski sabor, a ticale bi se uglavnom poboljšanja položaja starijih osoba.

Izvobornu konvenciju Foruma, četvrtu po redu, pozdravili su i čelnici SDP-a, a zamjenica predsjednika stranke Željka Antunović kazala je da će se SDP i dalje čvrsto zauzimati za bolji život osoba treće životne dobi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙