FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RH ne odgovara na pozive BiH na razgovor o trgovini

SARAJEVO,12. travnja 2005.(Hina) - Ministar vanjske trgovine Bosne iHercegovine Dragan Doko izjavio je u utorak da Vijeće ministara BiHjoš nije dobilo nikakav odgovor Vlade Hrvatske na prijedlog zaodržavanje zajedničkog sastanka na kojemu bi se analizirali problemi uprovedbi Sporazuma o slobodnoj trgovini.
SARAJEVO,12. travnja 2005.(Hina) - Ministar vanjske trgovine Bosne i Hercegovine Dragan Doko izjavio je u utorak da Vijeće ministara BiH još nije dobilo nikakav odgovor Vlade Hrvatske na prijedlog za održavanje zajedničkog sastanka na kojemu bi se analizirali problemi u provedbi Sporazuma o slobodnoj trgovini.

Doko je novinarima u Sarajevu kazao da je njegovo ministarstvo već dva puta hrvatskoj strani uputilo poziv za razgovore o ovom pitanju no iz Zagreba još nije stigao nikakav odgovor.

"Očekujemo prijedlog Hrvatske kako bismo odredili datum sastanka na kojemu bi se raspravljalo o obostrano prihvatljivom rješenju", izjavio je Doko.

Vijeće ministara BiH jednostrano je suspendiralo dijelove Sporazuma o slobodnoj trgovini s Hrvatskom nametnuvši carine na mlijeko i mliječne proizvode te na meso i mesne proizvode radi, kako je obrazloženo , zaštite domaće proizvodnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙