FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Kalmeta stigao u posjet BiH

MOSTAR, 5. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska će se maksimalno angažiratina pomaganju povratka i opstanka Hrvata u BiH, izjavio je ministarmora, turizma, prometa i razvitka Republike Hrvatske Božidar Kalmeta uutorak na konferenciji za novinare u Mostaru.
MOSTAR, 5. travnja 2005. (Hina) - Hrvatska će se maksimalno angažirati na pomaganju povratka i opstanka Hrvata u BiH, izjavio je ministar mora, turizma, prometa i razvitka Republike Hrvatske Božidar Kalmeta u utorak na konferenciji za novinare u Mostaru.

Kalmeta bi u sutra, kako je najavio, trebao posjetiti srednju Bosnu i bosansku Posavinu. Cilj ovog posjeta, po njegovim riječima, je upoznavanje sa poteškoćama Hrvata u BiH te informiranje kako se odvija povratak Hrvata u BiH i njihova opstojnost na prostorima srednje Bosne i bosanske Posavine.

Ministar Kalmeta je također rekao da će se tijekom posjeta informirati na koji način se realiziraju donacije građevinskog materijala koje RH šalje kao pomoć Hrvatima u BiH.

On je najavio kako će se tijekom boravka u BiH susresti i sa crkvenim velikodostojnicima, a za sutra je najavio da će se u Fojnici sastati sa ministrom za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine Mirsadom Kebom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙