FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Upali u zlatarnicu i ranili sina vlasnika

ZAGREB, 12. travnja 2005. (Hina) - Policija traga za nepoznatimmladićima koji su danas oko 13 sati u zlatarni "Nika" hicem izvatrenog oružja ranili 26-godišnjeg vlasnikovog sina.
ZAGREB, 12. travnja 2005. (Hina) - Policija traga za nepoznatim mladićima koji su danas oko 13 sati u zlatarni "Nika" hicem iz vatrenog oružja ranili 26-godišnjeg vlasnikovog sina.

Ozlijeđenog mladića s prostrijelnom ranom trbuha policija je pronašla na vratima zlatarne u naselju Dugave. Još nije poznato jesu li ozljede opasne po život, a mladić je trenutno na operaciji u bolnici Rebro, kazala je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama. Dodala je da policija još istražuje okolnosti ovog događaja, pa nije poznato je li riječ o razbojstvu ili nekom drugom kaznenom djelu, primjerice pokušaju ubojstva ili protupravnoj naplati, odnosno utjerivanju duga.

Policija pretpostavlja da su u zlatarnu upala dvojica naoružanih mladića, dok je 26-godišnjak unutra bio sam. Jednog od njih ozlijeđeni je opisao kao jače građenog 20-godišnjaka, visokog oko 180 centimetara, obučenog u zelenu jaknu i plavu majicu s kapuljačom. Drugi je navodno visok između 165 i 170 centimetara, a u vrijeme zločina bio je obučen u tamno plavu jaknu s kapuljačom.

Neslužbeno se doznaje da je ozlijeđen 26-godišnji Josip Knežević. U vrijeme dolaska policije na mjesto zločina on je još bio pri svijesti, a u nesvijest je pao nakon što je policajcima dao osnovne podatke o ovom događaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙