FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: Na području Zagreba zabilježeno 59 kažnjivih dijela

ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - Na području Policijske upravezagrebačke u protekla 24 sata zabilježeno je 59 kažnjivih djela, odtoga po jedno razbojstvo i razbojnička krađa, tri drske krađe, 19teških krađa provaljivanjem, 14 krađa, šest krađa osobnih vozila, dvauhićenja na djelu i 13 ostalih kažnjivih djela.
ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - Na području Policijske uprave zagrebačke u protekla 24 sata zabilježeno je 59 kažnjivih djela, od toga po jedno razbojstvo i razbojnička krađa, tri drske krađe, 19 teških krađa provaljivanjem, 14 krađa, šest krađa osobnih vozila, dva uhićenja na djelu i 13 ostalih kažnjivih djela.

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta jučer su dovršili kriminalističku obradu nad hrvatskim državljaninom (1954.) zbog sumnje da je počinio dva kažnjiva djela zloporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju i kažnjivo djelo povrede obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga.

Osumnjičeni je oštetio državni proračun za 429.000 kuna, izvijestila je zagrebačka policija na konferenciji za novinare.

Sumnja se da je tijekom 2001. kao vlasnik trgovačkog društva iz Zagreba izdavao račune za isporučenu robu trgovačkim društvima s izdvojeno iskazanim porezom, iako je znao da za to nije ovlašten.

Policija je također izvijestila da su četvorica nepoznatih mladića jučer iza podneva na poljskom putu uz južni nasip Save izudarali 31-godišnjaka, ukrali mu mobitel i pobjegli. Napadnuti je teško ozlijeđen. Zadobio je prijelom jagodične kosti i ozljedu lijevog bubrega, te više hematoma po tijelu.

Zabilježeno je i nekoliko požara. Noćas je oko 4,15 sati na Trešnjevci iz još nepoznatih razloga u potpunosti izgorio stan hrvatske državljanke (1958.) i njezine kćeri (1982.). Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih nije bilo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙