FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: nevjenčanog supruga u svađi ubola nožem

ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Policija je 28-godišnju Zagrepčankuoptužila da je svog godinu dana starijeg nevjenčanog supruga prije pardana pokušala ubiti kuhinjskim nožem, iako su oba supružnikaprijavljujući zločin policiji rekli da ga je na ulici napao netkonepoznat.
ZAGREB, 11. travnja 2005. (Hina) - Policija je 28-godišnju Zagrepčanku optužila da je svog godinu dana starijeg nevjenčanog supruga prije par dana pokušala ubiti kuhinjskim nožem, iako su oba supružnika prijavljujući zločin policiji rekli da ga je na ulici napao netko nepoznat.

Protiv žene je podnesena kaznena prijava za pokušaj ubojstva, jer je svog nevjenčanog supruga nakon obiteljske svađe ubola kuhinjskim nožem dužine oko 30 centimetara, izvijestila je danas policija.

Još jedan slučaj obiteljskog nasilja dogodio se u petak rano ujutro u zagrebačkom naselju Dubrava. Tijekom svađe zbog muškarčevih izbivanja iz kuće i ranijih nesuglasica suprug je 28-godišnjakinju snažno udario nogom u trbuh dok je ona u naručju držala njihovo dvogodišnje dijete, kažu u policiji.

Suprug je potom dijete stavio na krevet i suprugu više puta udario po glavi i tijelu. Žena je u jednom trenutku iz kuhinje uzela kuhinjski nož, supruga jednom ubola u trbuh te pozvala hitnu pomoć i policiju.

U bolnici Dubrava muškarac je podvrgnut operativnom zahvatu, a ozlijeda je okvalificirana kao teška, pa je zadržan na liječenju.

Iako je prijavljena za pokušaj ubojstva žena zbog stanja u obitelji nije uhićena, pa će suđenje čekati sa slobode. Nad muškarcem će nakon otpusta s bolničkog liječenja biti provedena kriminalistička obrada zbog osnovane sumnje da je počinio kažnjivo djelo nasilja u obitelji, kažu u policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙