FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Automobile bez tablica na jugu Rusije uglavnom voze homoseksualci?

ZAGREB, 10. travnja 2005. (Hina) - Ministarstvo unutarnjih poslovaruske republike Sjeverne Osetije pokušava riješiti zagonetku koja odnedavno zbunjuje prometne policajce, naime oni su evidentirali daautomobile bez registarskih tablica uglavnom voze vozači koji nemaju"tradicionalnu seksualnu orijentaciju", javio je Interfax u nedjelju.
ZAGREB, 10. travnja 2005. (Hina) - Ministarstvo unutarnjih poslova ruske republike Sjeverne Osetije pokušava riješiti zagonetku koja od nedavno zbunjuje prometne policajce, naime oni su evidentirali da automobile bez registarskih tablica uglavnom voze vozači koji nemaju "tradicionalnu seksualnu orijentaciju", javio je Interfax u nedjelju.

"Nismo pronašli nikakvo objašnjenje tog fenomena i zatražili smo od psihologa i liječnika da nam pomognu to razjasniti", rekao je za Interfax glasnogovornik ministarstva Ismel Šaov.

"Na nedavnom sastanku dužnosnika ministarstva unutarnjih poslova mnogi su govorili o problemima koje prouzročuju automobili bez obje ili samo stražnje registarske tablice", rekao je on i dodao da se takvi automobili obično se koriste u različitim zločinačkim pothvatima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙