FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP brzo klizanje: Dugi 49., Dolinić 50.

PEKING, 16. ožujka 2005. (Hina) - Na Svjetskom prvenstvu u brzomklizanju na kratske staze u Pekingu sudjelovala su i dva naša najbolja seniora, Ivan Dolinić i Tomislav Dugi. Na kraju Dugi je bio49., a Dolinić 50., što je za naše prilike i mogućnost treninga solidan uspjeh.
PEKING, 16. ožujka 2005. (Hina) - Na Svjetskom prvenstvu u brzom klizanju na kratske staze u Pekingu sudjelovala su i dva naša najbolja seniora, Ivan Dolinić i Tomislav Dugi. Na kraju Dugi je bio 49., a Dolinić 50., što je za naše prilike i mogućnost treninga solidan uspjeh.

Na 1500 metara Dolinić je bio 47., a Dugi 50. Drugog dana na 500 m Dugi 45., a Dolinić 49. budući je pao u drugom krugu i tako izgubio dragocijene sekunde.

"Zadovoljni smo nastupom na SP, jer znali smo i prije odlaska u Kinu da se ne možemo ravnopravno nositi s našim suparnicima. Oni treniraju svaki dan najmanje šest sati, a mi se borimo dobiti termine dva puta tjedno, kad su na stazi kadeti, juniori i seniore u obje konkurencije! Vjerujem kako će druge sezone ipak brzo klizanje s obzirom na postignut napredak dobiti više termina. Naime, naš višegodišnji seniorski prvak Dolinić bio je 22. na Zimskoj Univerzijadi u Innsbrucku na 1500 m od 70 natjecatelja. Državne rekorde ove sezone također su brzoklizači popravljali po dvije sekunde, kako seniori tako i juniori. Nitko u svijetu nam ne vjeruje da u ovako skromnim uvjetima postižemo gotovo maksimum", zadovoljan je bio trener Azur Kučukalić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙