FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

70-godišnja žena smrtno stradala u paljenju korova

SLAVONSKI BROD, 8. travnja 2005. (Hina) - U požaru koji je izbio zbognekontroliranog paljenja korova, smrtno je stradala Manda Janković(70) iz Grižića, kod Slavonskog Broda, doznaje se danas u Policijskojupravi brodsko-posavskoj.
SLAVONSKI BROD, 8. travnja 2005. (Hina) - U požaru koji je izbio zbog nekontroliranog paljenja korova, smrtno je stradala Manda Janković (70) iz Grižića, kod Slavonskog Broda, doznaje se danas u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj.

Dok je, naime, palila visoko raslinje na svom posjedu, nedaleko mjesta Grižića, vatra joj je zahvatila odjeću, te je zadobila opekotine od kojih je na mjestu preminula.

Iako je starica smrtno stradala jučer poslijepodne, policija je dojavu dobila danas, kada je njena snaha na požarištu pronašla mrtvo tijelo.

Inače, Manda Janković već je druga ovogodišnja žrtva neopreznog paljenja korova na području Brodsko-posavske županije.

U požaru nedaleko mjesta Sibinj, 15-tak kilometara od Slavonskoga Broda, jučer poslijepodne smrtno je stradao 67-godišnji Vladimir Ostović iz Slavonskog Broda.

On je na svom posjedu palio suho raslinje i grane. Kada se požar proširio na obližnju šumu pokušao ga je ugasiti ali plamen mu je zahvatio odjeću te je od opekotina preminuo na mjestu događaja.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske stoga još jednom upozoravaju na nužne mjere opreza pri spaljivanju korova, trave i drugog otpadnog materijala na otvorenom prostoru. Mjesto spaljivanja mora biti propisno osigurano kako bi se spriječilo širenje vatre.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙