FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ličko-senjska policija podnijela prekršajne prijave zbog izazivanja požara

GOSPIĆ, , 7. travnja 2005. (Hina) - Policijska uprava ličko-senjskapriopćila je danas da je podnijela prekršajne prijave protiv jednogpoznatog i nekoliko nepoznatih počinitelja osumnjičenih da su izazvalipožare u blizini autoceste Zagreb - Split, dionice Gospić - GornjaPloča.
GOSPIĆ, , 7. travnja 2005. (Hina) - Policijska uprava ličko-senjska priopćila je danas da je podnijela prekršajne prijave protiv jednog poznatog i nekoliko nepoznatih počinitelja osumnjičenih da su izazvali požare u blizini autoceste Zagreb - Split, dionice Gospić - Gornja Ploča.

Zbog gustoga dima od požara jučer se dogodilo nekoliko prometnih nezgoda na dionici Gospić - čvor Gornja Ploča, nakon čega je promet njome bio zatvoren više od 24 sata.

Policija je temeljem izvida utvrdila da je požar na području Mogorića prouzročio M. K. rođen 1947. godine. Podnijela je još nekoliko prijava i protiv nepoznatih počinitelja, koji su također nesavjesnim ili namjernim paljenjem korova prouzročili požare, koji su se proširili i na minirano područje.

Prekršajne prijave policija je podnijela sukladno županijskoj odluci o posebnim mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom i šumskom zemljištu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙