FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Sumnjive smrti dviju žena

ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - Smrt 92-godišnje starice i34-godišnje žene, pronađenih jučer u svojim domovima, zagrebačkapolicija ocijenila je sumnjivim, pa su tijela prevezena u Zavod zasudsku medicinu i kriminalistiku, gdje bi se trebali utvrditi uzrocismrti.
ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - Smrt 92-godišnje starice i 34-godišnje žene, pronađenih jučer u svojim domovima, zagrebačka policija ocijenila je sumnjivim, pa su tijela prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje bi se trebali utvrditi uzroci smrti.

U mjestu Cugovec na području Vrbovca jučer oko podne 68-godišnjak je u obiteljskoj kući pronašao mrtvu majku, 92-godišnju Ljubicu Milašinčić koja je živjela sama. U policiji kažu da je njezina smrt sumnjiva zbog posjekotine na glavi.

U stanu u novozagrebačkoj Ulici Pavla Šegote sinoć oko 19,30 sati 39-godišnjak je pronašao mrtvu suprugu, 34-godišnju Gordanu Busak. Iako na tijelu nisu uočeni tragovi nasilja, policija je mrtvo tijelo prevezla u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdilo od čega je žena umrla.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙