FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Preopterećenost poslom vjerojatni razlog samoubojstva u Vrbovcu

ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Nezadovoljstvo položajem u tvrtki ipreopterećenost poslom vjerojatni su razlozi zbog kojih je 46-godišnjaZdravka Sjever noćas zapalila upravnu zgradu građevinske tvrtke Gradipu Martinskoj Vesi kraj Vrbovca i potom, popivši solnu kiselinu,počinila samoubojstvo, doznaje se u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Nezadovoljstvo položajem u tvrtki i preopterećenost poslom vjerojatni su razlozi zbog kojih je 46-godišnja Zdravka Sjever noćas zapalila upravnu zgradu građevinske tvrtke Gradip u Martinskoj Vesi kraj Vrbovca i potom, popivši solnu kiselinu, počinila samoubojstvo, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je da je žena u oproštajnom pismu, pronađenom pored njezinog mrtvog tijela u uredu na prvom katu zgrade, navela da je nezadovoljna položajem u tvrtki i preopterećena poslom te da će "sve tajne tvrtke ponijeti sa sobom". Ona je u tvrtki Gradip bila šefica računovodstva.

Vulama je kazala da će policija razgovarati s vlasnicima i odgovornim osobama u tvrtki kako bi do kraja razjasnila razloge zbog kojih je 46-godišnjakinja počinila samoubojstvo.

Očevidom je utvrđeno da je žena na prvom katu zgrade noćas nešto prije dva sata zapalila dvije prostorije u kojima se nalazila dokumentacija tvrtke, a potom je otišla u ured u kojem su njezino tijelo jutros oko 3,50 sati pronašli vatrogasci. Tijelo nije izgorjelo, a utvrđeno je da je žena popila solnu kiselinu, no u policiji kažu da će tek obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku pokazati je li to uzrok njezine smrti ili možda gušenje ugljičnim monoksidom.

Vatrogasci su pored tijela pronašli limenku i kanister sa zapaljivim tekućinama, kocke za potpalu i upaljač.

U požaru su izgorjeli prizemlje, kat i dio potkrovlja. Materijalna šteta još nije procijenjena, no u policiji kažu da je velika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙